Почетна :: Доаѓање со авион
Доаѓање со авион
АЕРОДРОМ "Св. Апостол Павле" Охрид

п.ф. 134 Охрид 6000, Македонија

Тел: +389 (46) 25 28 30
Факс: +389 (46) 25 28 40

Телефон за информации:
++ 389 46 252 820
++ 389 46 252 821
++ 389 46 262 503

SITA: OHDAPXH
Aftn: LWOHZPZX
E-mail: ops@airports.com.mk
Веб страна: ohd.airports.com.mk

Од аеродромот до:

Охрид
Најзгоден пристап од аеродромот до градот е преку регионалниот пат E65. Аеродромот е 10 километри западно од центарот на Охрид. Следете ги патоказите до Охрид.

Струга
Возете до E65/M-4 на југ и после 3 km ќе се исклучите на запад по E852/M-4 регионален пат E61. Возете околу 6km. следејќи ги знаците за Струга.

Кичево
Тргнете северно по регионалниот пат E65 и возете околу 53 км.
Следете ги патоказите до Кичево.