Фестивал Охридско Лето

Click to view map
When:
July 12, 2025 @ 9:00 pm – July 13, 2025 @ 12:00 am
2025-07-12T21:00:00+02:00
2025-07-13T00:00:00+02:00
Where:
Антички Театар
Глигор Прличев

Leave a Reply