Фестивал Охридско Лето

Click to view map
When:
јули 12, 2027 @ 9:00 pm – јули 13, 2027 @ 12:00 am
2027-07-12T21:00:00+02:00
2027-07-13T00:00:00+02:00
Where:
Антички Театар
Глигор Прличев

Остави коментар